• Behoud fabrieksgarantie
  • Vervangend vervoer
  • Strikte kwaliteitseisen
  • logo-bovag
  • logo-rdw

Remmenservice

Remmen behoren tot de belangrijkste onderdelen van uw auto. Maar net als alle andere onderdelen van uw auto zijn remmen onderhevig aan slijtage. Doorrijden met versleten remmen is gevaarlijk en kan leiden tot onnodig dure reparaties.Laat uw remmen daarom regelmatig controleren door Autobedrijf Schoormans.

Goede remmen zijn belangrijk

Tegenwoordig zijn auto’s veel veiliger dan vroeger. Moderne auto’s zijn uitgerust met airbags, kreukelzones, dwarsbalken en nog veel meer veilige uitvindingen. Toch zijn de remmen samen met de banden de belangrijkste onderdelen van de auto als het aankomt op veiligheid! Uit onderzoek blijkt helaas dat een kwart van de auto’s rondrijdt met slechte remmen.

Wij vertellen u graag meer over belang van goed werkende remmen

Wij adviseren u om direct uw remmen door ons te laten controleren als u één of meer van de volgende symptomen opmerkt. Is er sprake van een langere remweg? Kunt u het rempedaal erg ver intrappen? Trilt uw stuur tijdens het remmen? Hoort u een knersend geluid tijdens het remmen? Al deze signalen wijzen mogelijk op een slecht functionerend remsysteem 

Wij kijken uw remmen voor u na en zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kunt.

Route

Contact

TRUYTSTRAAT 10
6471HP Eygelshoven

045 - 5351627
info@autofirstschoormans.nl

Doe de AutoFirst APK check