• Behoud fabrieksgarantie
  • Vervangend vervoer
  • Strikte kwaliteitseisen
  • logo-bovag
  • logo-rdw

Airco Service

De airco-installatie van uw auto is niet geheel onderhoudsvrij. Het systeem verliest jaarlijks aan koudemiddel. Wanneer een airco beschikt over te weinig koudemiddel ontstaat er slijtage.

Een reparatie van de airco is merendeels vrij prijzig. Bovendien veroorzaakt een matig of slecht werkende airco een veel hoger brandstofverbruik.

Een goed werkende airco betekent niet alleen comfortabel autorijden, maar draagt ook bij aan de verkeersveiligheid.

Concentratie en reactiesnelheid van bestuurders zijn sterk afhankelijk van de omstandigheden in de auto. Uit onderzoek blijkt dat “frisse bestuurders” alerter reageren en tot 30% minder vaak betrokken zijn bij auto-ongelukken. Bovendien bepaalt de airco en het interieurfilter de kwaliteit van de lucht die u inademt. Wist u dat de luchtkwaliteit in de auto soms wel 6 x meer verontreinigd is dan de buitenlucht?

Autobedrijf Schoormans zorgt ervoor dat uw airco in optimale conditie blijft. Dit voorkomt dure reparaties en nare luchtjes die brandende ogen of geïrriteerde luchtwegen en hooikoorts veroorzaken. Autobedrijf Schoormans beschikt over een speciaal controle-& onderhoudsprogramma voor aircosystemen.

Voorkom dure reparaties en maak gebruik van onze gratis AircoCheck.

Wij controleren gratis de werking van uw airco en of deze de temperatuur nog onder controle houdt.

Wij adviseren een jaarlijkse controle van uw airco en eens per 2 jaar een airco service beurt.

Route

Contact

TRUYTSTRAAT 10
6471HP Eygelshoven

045 - 5351627
info@autofirstschoormans.nl

Doe de AutoFirst APK check